Wellness Resort Sauna Beautyfarm Midwolda
 
  Geldig tot 28 februari 2017
     Uiteraard kunt u ook bij ons terecht zonder deze aanbieding      Of met 1 van onze andere Akties/Arrangementen      Of alleen Sauna-entree.
      U wordt ontvangen en met voor u als nieuwe gast met een rondleiding       U kunt uw dag starten met koffie/thee en Appelgebak met slagroom       of Kwarkgebak met slagroom       tussen 13.00 uur en 21.00 uur afhankelijk van de tijd wanneer u aankomt,       neem ik u mee naar onze mooie relaxte salon.       Daar ontvangt u een heerlijke Hammam Lichaamspakking,Reinigt en Ontspant       Het hele lichaam zowel voor als achterkant.       U ligt op een comfortabele massagetafel.       Onderwijl ondergaat u een heerlijke Gelaat,Schouders,Nek en Hoofdmassage.       De lichaamspakking wordt met warme doeken afgenomen .       De tijdsduur van de pakking is 40 minuten       U voelt u eigen weer als herboren.       Afsluitend met een overweldigende Ontspanningsmassage 25 minuten       Het is dan ook heel goed om daarna weer lekker de sauna’s in te duiken.       Volop Genieten daar kunt u gegarandeerd op rekenen.       Wij staan hoog aangschreven voor onze behandelingen                                                           
      Gratis gebruik van shampoo. douchegel en bodyscrub       En u heeft recht op de gehele dag relaxen in ons Sauna-complex van 11.30 uur tot 23.00 uur
Vooraf reserveren
Alle behandelingen vinden plaats vanaf 13.00 uur tot 21.00 uur
  Voor  99.00 p.p.  .
HOME
  Hammam Lichaamspakking Arrangement
De Lichaamspakking is door de intens diepe werking
ideaal voor ontspanning
 en zijn enorme toevoeging op een massage  
omdat ze het lichaam zowel detoxen als voeden.
Je voelt gewoon dat je hele lichaam in korte tijd een enorme boost krijgt en dan dat gevoel na afloop: werkelijk als herboren!
Dit komt omdat lichaamspakkingen heel snel de stofwisseling activeren en de vochthuishouding reguleren.   Ze werken zowel ontgiftend, vitaliserend en voedend (vanwege de heilzame stoffen en mineralen die niet alleen in de huid   maar ook in de diepere weefsels doordringen).
Het is belangrijk om na de behandeling goed water te drinken zodat de afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden.
Na deze inleidende behandeling is niets heerlijker dan een ontspannende massage met een heerlijk geurende olie!
Uitleg over de lichaamspakking