Hammam Afdeling
Alle behandelingen vinden plaats vanaf 13.00 uur tot 21.00 uur
Reserveer nu
De tarieven voor de diverse behandelingen zijn: Hammam standaard  30 minuten   € 39.50 p.p. Scrubbehandeling +  Inzeping en zeepmassage ( massage met zachte handschoen) + Reiniging  + Het ritueel sluit u af met het nuttigen van een traditioneel Arabisch kopje thee.   Hammam Relax        45 minuten   € 49,50 p.p Een scrubbehandeling + Inzeping en zeepmassage (uitgebreide massage) + Reiniging + Het ritueel sluit af met het nuttigen van een traditioneel kopje thee. Rhassoul kleiritueel                      € 19,50 p.p Insmeren met klei-  Turks stoombad + Kopje Turkse thee
Na het scrubben krijgt u een behandeling met een katoenen zak (Torba) gevuld met warm schuim van olijfzeep. Met dit schuim wordt u van top tot teen ingezeept waarna je krachtig wordt gemasseerd door een van onze medewerkers. Dode huidcellen worden verwijderd, de bloeddoorstroming wordt gestimuleerd en spieren raken ontspannen! Tussen alle handelingen door wordt je continue overgoten met warm water. Je lichaam raakt in opperste staat van ontspanning! De behandeling zal individueel of met z’n tweeën worden ondergaan.
Het is een uitgebreid scrubritueel op een marmeren tafel dat met veel water en olijfoliezeep gebeurt. Het scrubritueel wordt uitgevoerd met een zijden handschoen (kese).
De hammam vindt zijn oorsprong in centraal Azië waar het naast een reinigende ook een sociale functie heeft gehad. Een hammambehandeling neem je waar met al je zintuigen en is opgebouwd uit verschillende rituelen welke in het teken staan van warmte, water, reiniging en ontspanning.
    Hammam behandeling
 
    Wellness Resort Sauna Beautyfarm Midwolda
 
De Rhassoulbehandeling kunt u alleen reserveren in combinatie met een  Hammam behandeling HOME