Hammam Afdeling
Alle behandelingen vinden plaats vanaf 13.00 uur tot 21.00 uur
De tarieven voor de diverse behandelingen zijn: Hammam standaard  30 minuten   € 39.50 p.p. Scrubbehandeling ( verwijderen van dode huidcellen) +  Inzeping en zeepmassage ( massage met zachte handschoen) + Reiniging  + Het ritueel sluit u af met het nuttigen van een traditioneel Arabisch kopje thee. Scrubbehandeling  25 minuten     € 28.50 p.p. Scrubsessie ( verwijderen van dode huidcellen) met de katoenen Turkse Scrubhandschoen en u wordt telkens overgoten met heerlijk warm water   Rhassoul kleiritueel                        € 19.50 p.p. Insmeren met klei-  Turks stoombad + Kopje Turkse thee
Na het scrubben krijgt u een behandeling met een katoenen zak (Torba) gevuld met warm schuim van olijfzeep. Met dit schuim wordt u van top tot teen ingezeept waarna je krachtig wordt gemasseerd door een van onze medewerkers. Dode huidcellen worden verwijderd, de bloeddoorstroming wordt gestimuleerd en spieren raken ontspannen! Tussen alle handelingen door wordt je continue overgoten met warm water. Je lichaam raakt in opperste staat van ontspanning! De behandeling zal individueel of met z’n tweeën worden ondergaan.
Het is een uitgebreid scrubritueel op een marmeren tafel dat met veel water en olijfoliezeep gebeurt. Het scrubritueel wordt uitgevoerd met een zijden handschoen (kese).
De hammam vindt zijn oorsprong in centraal Azië waar het naast ee reinigende ook een sociale functie heeft gehad. Een hammambehandeling neem je waar met al je zintuigen en is opgebouwd uit verschillende rituelen welke in het teken staan van warmte, water, reiniging en ontspanning.
    Hammam behandeling
U kunt kiezen uit een duo behandeling gegeven door 1 masseuse, u ligt dan samen op een grote tafelplaat ,of u kunt er voor kiezen achter elkaar, dus om en om te worden behandeld. Dit kunt u op de dag zelf ook nog beslissen.
warmte, water, reiniging en ontspanning.
Turks stoombad + Kopje Turkse thee
 
           Wellness Resort Sauna Beautyfarm Midwolda
 
De Rhassoulbehandeling kunt u alleen reserveren in combinatie met een  Hammam behandeling HOME