Bed & Breakfast in Sauna Beautyfarm Midwolda De aangewezen plek om heerlijk te ontspannen in het Oldambt. U verblijft in de boerderijkamer met tweepersoonsbed, een éénpersoons slaapfauteuil, keuken, zitgedeelte, minibar en televisie. Bij aankomst vindt u op de kamer een koffie / theesetje. Er is een badkamer die voorzien is van vloerverwarming, douche met ligbad, toilet en wastafel. Alles is in landelijke stijl.  
  
 
  Sauna Beautyfarm Midwolda
 
De Boerderij-kamer
 Overnachtings arrangement  + Sauna voor 2 personen   2 x Sauna dag-entree                1 x Overnachting +  1 x Ontbijt +   1x  Ruime keuze uit een lunchgerecht    1 x Ruime keuze uit een dinergerecht.  VAN 203,50    VOOR 169,00     34,50  VOORDEEL!
 Onze accomodatie heeft een Bed en Breakfast  en geen hotel!
 Reserveren noodzakelijk!
Reserveer nu
   2 x Sauna dag-entree               1 x Overnachting + 1 x Ontbijt +  1x  Ruime keuze uit een lunchgerecht 1 x Ruime keuze uit een dinergerecht.    VAN 252 .50    VOOR  207,50    45,00  VOORDEEL!    
Overnachtings arrangement + Sauna voor 3 personen
Onze accomodatie heeft een Bed en Breakfast en geen hotel!
Reserveren noodzakelijk!
Reserveer nu
2 x Sauna dag-entree +                 1 x Overnachting + 1 x Ontbijt VAN  134,50      VOOR 112,00     22,50 VOORDEEL!
 Overnachtings arrangement  + Sauna  voor  2 personen 
 Overnachtings arrangement  + Sauna  voor  3 personen 
VAN  206,00    VOOR  161,00      45,00 VOORDEEL!
2 x Sauna dag-entree +                 1 x Overnachting + 1 x Ontbijt
Reserveren noodzakelijk!
Reserveren noodzakelijk!
Onze accomodatie heeft een Bed en Breakfast en geen hotel!
Onze accomodatie heeft een Bed en Breakfast en geen hotel!
Reserveer nu Reserveer nu
U heeft recht op 2 dagen genieten in de Sauna, de dag van aankomst en de dag van vertrek
______________________________________________________________________________________________________________________________
Lekker rustig ontbijten in het voorhuis! U kunt uw ontbijt nuttigen vanaf 9.00 uur tot 12.00 uur Zijn deze tijden te laat? Dan stellen wij voor u en ontbijtpakket samen, zodat u het ontbijt op uw kamer kunt nuttigen. Zowel in het Eethuis en Saunacomplex kunt u ook heerlijk Lunchen en Dineren.
  Tegenover ons complex treft u Wellnesspark de Bouwte. Er is ruime gelegenheid tot fietsen / wandelen en we informeren u hier graag over.  Ook is er veel zwem- en vaarwater, een strand en een haventje dicht in de buurt. Het Midwolder bos met prachtige oude eiken en wilde Konikspaarden is ook zeker een bezoek waard! De prijzen van de kamers zijn: 2 personen  € 112,00 per nacht inclusief ontbijt en 2 dagen Sauna-entree 3 personen  € 161,00 per nacht inclusief ontbijt en 2 dagen Sauna-entree Deze kamer is de hele week beschikbaar maar exclusief Sauna-entree en exclusief ontbijt daar wij deze dagen gesloten zijn Het tarief voor dinsdag en woensdag zijn dan ook  2 personen  € 89.50 i.p.v. € 112,00 3 personen € 145,00 i.p.v € 161,00 De andere kamers in het Sauna-complex zijn en dinsdag en woensdag gesloten.
HOME