Bed & Breakfast in Sauna Beautyfarm Midwolda De aangewezen plek om heerlijk te ontspannen in het Oldambt. U verblijft in de boerderijkamer met tweepersoonsbed, een √©√©npersoons slaapfauteuil, keuken, zitgedeelte, minibar en televisie. Bij aankomst vindt u op de kamer een koffie / theesetje. Er is een badkamer die voorzien is van vloerverwarming, douche met ligbad, toilet en wastafel. Alles is in landelijke stijl.  
  
 
    Wellness Resort Sauna Beautyfarm Midwolda
 
De Boerderij-kamer
 Overnachtings arrangement  + Sauna voor 2 personen   2 x Sauna dag-entree                1 x Overnachting +  1 x Ontbijt +   1x  Ruime keuze uit een lunchgerecht    1 x Ruime keuze uit een dinergerecht.  VAN 203,50    VOOR 169,00     34,50  VOORDEEL!
 Onze accomodatie heeft een Bed en Breakfast  en geen hotel!
 Reserveren noodzakelijk!
Reserveer nu
   2 x Sauna dag-entree               1 x Overnachting + 1 x Ontbijt +  1x  Ruime keuze uit een lunchgerecht 1 x Ruime keuze uit een dinergerecht.    VAN 252 .50    VOOR  207,50    45,00  VOORDEEL!    
Overnachtings arrangement + Sauna voor 3 personen
Onze accomodatie heeft een Bed en Breakfast en geen hotel!
Reserveren noodzakelijk!
Reserveer nu
2 x Sauna dag-entree  1 x Overnachting + 1 x Ontbijt VAN  134,50      VOOR 112,00     22,50 VOORDEEL!
 Overnachtings arrangement  + Sauna  voor  2 personen 
Overnachtings arrangement   + Sauna  voor  3 personen
VAN  206,00    VOOR  161,00      45,00 VOORDEEL!
2 x Sauna dag-entree 1 x Overnachting + 1 x Ontbijt
Reserveren noodzakelijk!
Reserveren noodzakelijk!
Onze accomodatie heeft een Bed en Breakfast en geen hotel!
Onze accomodatie heeft een Bed en Breakfast en geen hotel!
Reserveer nu Reserveer nu
U heeft recht op 2 dagen genieten in de Sauna, de dag van aankomst en de dag van vertrek
______________________________________________________________________________________________________________________________
Lekker rustig ontbijten in het voorhuis! U kunt uw ontbijt nuttigen vanaf 9.00 uur tot 12.00 uur Zijn deze tijden te laat? Dan stellen wij voor u en ontbijtpakket samen, zodat u het ontbijt op uw kamer kunt nuttigen. Zowel in het Eethuis en Saunacomplex kunt u ook heerlijk Lunchen en Dineren.
  Tegenover ons complex treft u Wellnesspark de Bouwte. Er is ruime gelegenheid tot fietsen / wandelen en we informeren u hier graag over.  Ook is er veel zwem- en vaarwater, een strand en een haventje dicht in de buurt. Het Midwolder bos met prachtige oude eiken is ook zeker een bezoek waard!    
HOME