Wellness Resort Sauna Beautyfarm Midwolda
 
   U wordt ontvangen door onze gastvrouw,    Met voor u als nieuwe gast een rondleiding    Een heerlijk kopje koffie/thee met gebak v/d dag    Lunch ruime keuze uit onze menukaart    Diner ruime keuze uit onze menukaart    Gebruik van alle saunafaciliteiten    Gratis gebruik van shampoo. douchegel en    bodyscrub    En u heeft recht op de gehele dag relaxen in ons    Sauna-complex van 11.30 uur tot 23.00 uur
Aanbieding Voor 29,- p.p.
Over Drs. Moerman
Drs. Moerman heeft haar studie geneeskunde in Groningen gevolgd. In plaats van 6 jaar, heeft zij slechts 4,5 jaar over de opleiding gedaan. Uiteraard heeft ze hiervan de meeste tijd in de kliniek doorgebracht, waar zij veel ervaring heeft opgedaan in disciplines chirurgie en plastische chirurgie. Langzaam begon de affiniteit voor esthetiek en cosmetiek te groeien. Na haar afstuderen is ze dan ook direct als arts aan het werk gegaan bij de plastische chirurgie in het Martini Ziekenhuis te Groningen, alwaar zij veel ervaring heeft opgedaan in cosmetische behandelingen. Om haar kennis en vaardigheden verder uit te breiden is zij vervolgens de opleiding tot cosmetisch arts gaan volgen bij de NVDFE (Nederlanse Vereniging Dento Faciale Esthetiek).
“Tijdens mijn opleiding kwam ik in aanraking met de cosmetisch medische wereld en was direct enthousiast. Wat mij aanspreekt aan de cosmetische geneeskunde is de esthetische kant van het vak, de mensen die blij gemaakt kunnen worden van cosmetische ingrepen. Het is als een cadeau geven.
Mijn visie is om mensen volledig te helpen, ze komen met een wens en ik probeer hierin goed te luisteren en aan deze wensen te voldoen. Tevens geef ik graag uitleg over de producten die ik gebruik en hoe ze werken. Er is op mijn spreekuur dan ook voldoende tijd hiervoor, geen massa productie dus.
Daarnaast wil ik benadrukken dat er meer achter botox en filler schuilt dan wat men voor ogen heeft. Er hangt nog steeds een soort taboe om injectables, er wordt direct een link gelegd met neppe, overdreven resultaten en plastic mensen. Met botox en fillers kunnen we echter zoveel meer dan dat. Denk aan medische indicaties, zoals overmatig transpireren of hoofdpijn. Zo kunnen ook kleine littekens worden gecorrigeerd, die soms diepe emotionele wonden verbergen. Of denk aan hoe met botox de wenkbrauwen gelift kunnen worden en zo het zicht van iemand kunnen verbeteren. Het wordt tijd de taboe vaarwel te zeggen. 
Ik streef naar natuurlijke resultaten, die het uiterlijk perfectioneren en complementeren. Alle mensen zijn mooi, maar niemand is perfect. Bovendien zijn veel mensen vaak kritisch over hun uiterlijk, met wat kleine ingrepen kunnen grote resultaten en tevredenheid  worden bewerkstelligd.” 
Voor een 1e kennismaking kunt u reserveren voor Beauty&Bubbels Ladies Night. (kosteloos) Woensdag 21 november 19.00 uur tot 21.00 uur Wij hopen op deze manier uw vertrouwen te winnen en dan eventueel voor de uiteindelijke behandeling te gaan. De behandelingen zullen plaatsvinden op woensdag 28 november 2018 van 12.00 uur tot 17.00 uur. Ik raad u aan op tijd te reserveren! Om teleurstelling te voorkomen.
Gegarandeerd
Botox is een eiwit, niet meer en niets minder. Toegepast op de juiste manier is het heel natuurlijk en zeker niet schadelijk. Moerman Clinic staat voor natuurlijke resultaten op een verantwoorde manier
Fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur, dit is een stof die van nature al in de huid voorkomt. Met de tijd neemt deze stof af in de huid, wat leidt tot rimpels. Wanneer de hyaluronzuur weer wordt teruggegeven aan de huid door middel van fillers leidt dit tot vulling, hydratatie en versteviging van de huid. Daarnaast stimuleert het tevens de lichaamseigen collageen productie. Hierdoor zal een rimpel nooit meer zo diep terugkomen als het was, ook niet na een jaar, wanneer de filler volledig is uitgewerkt
Plasmage doet misschien nog wel het meest denken aan een laser, maar dit is zeker minder waar. Het apparaat schiet kleine straaltjes plasma uit op de huid. Plasma bestaat uit geïoniseerde gasdeeltjes. Elke straaltje dat wordt aangebracht op de huid, doet de huid krimpen. Zo verdwijnt overtollige, slappe huid. Zoals bij een operatie de slappe overtollige huid wordt weggehaald, maar dan dus zonder snijden. Uiteraard wordt de behandeling uitgevoerd met adequate verdoving
Huidverbetering Er zijn verschillende behandelingen die Drs. Moerman uitvoert. Niet alleen botox en fillers behoren onder haar specialiteit, maar ook advies met betrekking tot huid problematiek zoals pigmentvlekken, acne, littekens en andere huidverbeteringen.
Het voordeel is dat Drs. Moerman recepten kan uitschrijven voor zalven die vergoed worden door de verzekeraar, hierdoor bespaart u honderden euro’s aan potjes créme.
Profhilo Ook al bestaat het uit hyaluronzuur, het is geen filler. De “vullende” eigenschap van een filler heeft Profhilo namelijk niet, het werkt echt alleen op huidniveau. Het vermindert fijne lijntjes, verstevigt en lift de huid significant. Tot slot heeft het als eigenschap dat de huid “rustiger” maakt; poriën verkleinen, acne en kleine ontstekingen nemen af en zelfs huidaandoeningen als eczeem verminderen!
Profhilo is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht op veiligheid en effectiviteit. Doordat er geen chemische additieven in zitten, is het uitermate geschikt voor mensen die naturel willen blijven. Daarnaast verbetert de huid in grote mate maar verandert het je uiterlijk niet. Het resultaat is dus zeer natuurlijk
Boek Online
------------
HOME