Sauna Beautyfarm Midwolda
Welkom bij
Deze aanbiedingen graag vooraf reserveren!
Van  56 p.p.  Voor 49,50 p.p.
   U wordt hartelijk ontvangen door onze gastvrouw.    Wij starten met een Gezichtsbehandeling 25 minuten van Mary Kay. Reiniging, Peeling, Antistress-massage van gezicht, hoofdhuid, oren, Decollete, hals en nek Verzorgend masker voor een stralende frisse huid En een dagcreme ter afsluiting    Even bijkomen van uw ontspannende Gezichtsbehandeling,    Vervolgens gaan wij verder met een Relaxmassage 25 minuten.    Dit is een rustige ritmische massage, voornamelijk uitgevoerd met de    onderarmen, handpalmen en vingertoppen,    een complete ontspanning van lichaam en geest    De behandelingen worden zeer zeker professioneel uitgevoerd.    Na de behandelingen nemen wij u mee naar onze gezellige Eethuis,    Daar ontvangt u een kopje koffie/thee met een petit fourtje.    Tijd om lekker na te genieten.    
Reserveer nu
            Gratis gebruik van douchegel, shampoo en scrubzout
Van   60,50 p.p.  Voor  49.50 p.p. Reserveer nu
Healthy Magnesium-Pakking met  lunch + Sauna-entree
  Carpe Diem  Zonder Sauna Entree
Heb ik een magnesiumtekort?
Magnesium is de grote regelaar in ons lichaam. Het is betrokken bij honderden processen en draagt  onder andere  bij aan het ritme van ons hart, de werking van onze spieren en gewrichten,  de aanmaak van energie en ons waak/slaap ritme.  
Net als bijvoorbeeld zuurstof en water moeten we magnesium van ‘buiten’ halen, we krijgen het binnen via ons voedsel. Voor veel mensen is dat onvoldoende en is suppletie van extra magnesium gewenst.  Dit komt door de verarming van de bodem waardoor er steeds minder magnesium in ons voedsel zit. Maar ook door ons voedingspatroon, leefstijl (roken,alcohol, stress) en medicijngebruik dat kan leiden tot een magnesiumtekort.
Lunchgerecht ruime keuze uit onze menukaart Een zeer nodige en heerlijke magnesiumpakking 25 minuten
De Exotische Kaarsmassage beleving met  lunch + 1 Behandeling + Sauna-entree
Sauna dagentree van 11.30 uur tot 23.00 uur Gratis gebruik van Shampoo en Showergel Gratis gebruik van onze fijne opgietingen met verschillende geuren Ontvangst met  warme drank naar keuze
Lunchgerecht ruime keuze uit onze menukaart Exotische Kaarsmassage 25 minuten  
Reserveer nu
Gratis gebruik van Shampoo en Showergel Gratis gebruik van onze fijne opgietingen met verschillende geuren
Een Kaarsmassage is een belevenis voor lichaam en geest en helpt door de aangename warmte van het kaarsvet nog beter te ontspannen. In tegenstelling tot de kaarsen die we in huis gebruiken wordt massagekaarsvet niet heet, maar heeft een aangename temperatuur. De kaars bestaat uit een huidverzorgende Biologische Sojawas 100 % natuur product en bevat geen kleurstoffen.De kaarsmassage beleving is ook anders dan bij een massage met olie. De huid wordt verzorgd, gevoed en voelt zijdezacht aan na afloop. We hebben verschillende Exotische heerlijke geuren.Beleef deze Geweldige Ontspannende Kaarsmassage van onze professionele masseurs Van 61 p.p.   Voor 45 p.p.
U wordt hartelijk ontvangen door onze gastvrouw.
Sauna dagentree van 11.30 uur tot 23.00 uur
Alle behandelingen vinden plaats vanaf 13.00 uur tot 21.00 uur