Appart toegankelijk!             Het Eethuis staat los van de Sauna
Mooie en eerlijke gerechten Streek producten Vers en gezond Romantische sfeer
Gezellig en Lekker tafelen in Midwolda’s Eethuys ! In de prachtige Oldambster boerderij op Hoofdweg 33 in Midwolda, is behalve Sauna Beautyfarm Midwolda in het achtereind, ook een restaurant gevestigd in het monumentale voorhuis. Al hebben de beide ondernemingen dezelfde eigenaar, ze zijn volledig onafhankelijk van elkaar te bezoeken. Het is dus niet zo dat u in het restaurant bezoekers van de sauna in badjas treft. De twee onderneming zijn volledig van elkaar gescheiden dan behalve dat ze in hetzelfde pand zittenSinds 2012 is Midwolda's Eethuys geopend. Als u via de apparte ingang de indrukwekkende gang binnen komt, gaat u linksaf het voorhuis in.                                                                                                                                                                                                                                                                                    Wij hebben een leuk assortiment voor u op onze Menukaart. Voor Jong en Oud ! Voor de jonkies is er de mogelijkheid om een kinder-menuutje samen te stellen Onze kok trekt alle creatieve registers open om het de gast naar de zin te maken. De Nederlandse menukaart gaat met de seizoenen mee en wisselt regelmatig. Heeft u een speciale wens of wilt u met een (grote) groep komen. Neem contact met ons op en we bespreken de flexibele mogelijkheden. Het restaurant biedt diverse  mogelijkheden b.v. Verjaardag, Jubileum, Vereniging of club-uitje vanaf 6 personen tot 12 personen. Tot slot zijn er in de slingervoortuin gezellige comfortabele terrassen aangelegd,, die zeker bij een aangename buitentemperatuur uitnodigen tot lekker genieten van de omgeving en eerlijke gerechten, allerlei frisdrank, uitstekende koffie, goede wijnen en diverse biersoorten.
  
High Tea Gezellig, Lekker, Uitgebreid, Even bijkletsen in onze gezellige boerderij Geniet nu van ons heerlijke High Tea aanbod! Wat zit er allemaal bij? Een variatie aan sandwiches Gerookte Zalm met frisse sla en dressing Geitenkaas met frisse sla,appeltjes honing en walnootjes, Brie met frisse sla honing en walnootjes Oude kaas met sla, nootjes en dressing bonbonnetjes, petit fours, koekjes, krentebroodjes en croissantjes Met natuurlijk een ruime variatie aan thee smaken. Pure verwennerij dus! De high tea is te nuttigen in ons Eethuis, op ons Terras of in het Restaurant in de Sauna voor    €17,50 p.p. Vooraf reserveren A.U.B.
Tot ziens bij het Midwolda's Eethuys !
Met veel gevoel voor detail is het restaurant ingericht voor 12 gasten.                                                            U kunt in Midwolda's Eethuys terecht voor een,lunch en diner.
Reserveer nu
 
    Wellness Resort Sauna Beautyfarm Midwolda
 
HOME